Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jerry Sun

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613405295160

WhatsApp : +8613405295160

Free call

Βασική εισαγωγή της επεξεργασίας λουριών καλωδίων

March 16, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βασική εισαγωγή της επεξεργασίας λουριών καλωδίων

Λουρί καλωδίων:

Καλώδιο που χρησιμοποιείται για να συνδέσει δύο ή περισσότερα συστατικά για να διαβιβάσει το ρεύμα ή το σήμα. Μπορεί να απλοποιήσει τη διαδικασία συνελεύσεων των ηλεκτρονικών προϊόντων, να είναι εύκολο να διατηρήσει και να αναβαθμίσει, και να βελτιώσει την ευελιξία του σχεδίου. Υψηλή ταχύτητα και ψηφιοποίηση της μετάδοσης σημάτων, της ολοκλήρωσης των διάφορων τύπων μεταδόσεων σημάτων, της μικρογράφησης του όγκου προϊόντων, της συγκόλλησης επιφάνειας της λήξης επαφών, του μορφωματικού συνδυασμού, της βυσματωτής ευκολίας, κ.λπ. που χρησιμοποιούνται για την εσωτερική σύνδεση όλων των ειδών εγχώριων συσκευών, όργανα δοκιμής, εξοπλισμός, υπολογιστές και εξοπλισμός δικτύων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βασική εισαγωγή της επεξεργασίας λουριών καλωδίων  0

Βιομηχανικό λουρί καλωδίωσης: αναφέρεται κυρίως σε μερικά ηλεκτρονικά καλώδια, τα multi-core καλώδια και τα καλώδια με τα συστατικά στο γραφείο, τα οποία χρησιμοποιούνται συνήθως στα βιομηχανικά γραφεία όπως το UPS, το PLC, το CP, ο μετατροπέας συχνότητας, ο έλεγχος, ο κλιματισμός, η αιολική ενέργεια, κ.λπ.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βασική εισαγωγή της επεξεργασίας λουριών καλωδίων  1

Αυτοκινητικό λουρί καλωδίων: είναι το κύριο δίκτυο του αυτοκινητικού κυκλώματος, επίσης γνωστό ως χαμηλής τάσης καλώδιο. Τα συμβατικά αυτοκινητικά προϊόντα λουριών έχουν τα χαρακτηριστικά της αντίστασης θερμότητας, αντίσταση πετρελαίου, κρύα αντίσταση και ούτω καθεξής συγχρόνως, είναι πλήρες της μαλακότητας. Χρησιμοποιείται για την εσωτερική σύνδεση του αυτοκινήτου και μπορεί να προσαρμοστεί στην υψηλή μηχανική δύναμη και το υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλον

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βασική εισαγωγή της επεξεργασίας λουριών καλωδίων  2

Καλώδιο LVDS: Το διαφορικό σήμα χαμηλής τάσης, αυτό είναι μια νέα τεχνολογία που μπορεί να ικανοποιήσει την εφαρμογή της μετάδοσης στοιχείων υψηλής επίδοσης. Έναντι άλλων ανταγωνιστικών την τεχνολογιών, η κατανάλωση ισχύος της γραμμής LVDS είναι πολύ μικρότερη κατά παροχή του υψηλού ποσοστού στοιχείων. Το ποσοστό στοιχείων προϊόντων που χρησιμοποιούν την τεχνολογία γραμμών LVDS μπορεί να είναι από τις εκατοντάδες Mbps περισσότερο από σε 2gbps. Έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε πολλές οθόνες LCD που απαιτούν την ταχύτητα και τη χαμηλής ισχύος κατανάλωση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Βασική εισαγωγή της επεξεργασίας λουριών καλωδίων  3

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας