Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jerry Sun

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613405295160

WhatsApp : +8613405295160

Free call

Πώς θα έπρεπε οι συνδετήρες RF να διατηρηθούν και να διατηρηθούν;

October 11, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς θα έπρεπε οι συνδετήρες RF να διατηρηθούν και να διατηρηθούν;

Πώς θα έπρεπε οι συνδετήρες RF να διατηρηθούν και να διατηρηθούν;

Ο κανονικός καθαρισμός των συνδετήρων RF και η κατάλληλη χρήση των συνδετήρων θα παρατείνουν συχνά τη ζωή υπηρεσιών των συνδετήρων. Ξέρουμε ότι κάθε την επιχείρηση θα αποσυνδέσει τους συνδετήρες κατά χρησιμοποίηση του εξοπλισμού. Αυτή τη στιγμή, είναι πολύ σημαντικό να διατηρηθούν και να διατηρηθούν οι συνδετήρες RF. Ένας καλός συνδετήρας θα οδηγήσει επίσης στην υποβάθμιση απόδοσης λόγω της φτωχής καθημερινής συντήρησης, με συνέπεια τις οικονομικές απώλειες και άλλους δυσμενείς παράγοντες. Τόσο πώς μια καλή εργασία της συντήρησης συνδετήρων; Ρίξτε μια ματιά στην περίληψη RY.

 

Όλοι οι συνδετήρες RF που χρησιμοποιούνται σε PIM που εξετάζει, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοστών δοκιμής, τα τμήματα καλωδίων δοκιμής, τα φορτία δοκιμής και όλους τους συνδετήρες RF στον ελεγκτή, πρέπει να είναι καθαροί και αξιόπιστοι για να εξασφαλίσουν ότι τα αποτελέσματα της δοκιμής PIM των δοκιμασμένων μερών είναι ακριβή και αξιόπιστα.

1. Καθαρίστε τους συνδετήρες RF για να εξασφαλίσετε τακτικά συνέπεια στη σύνδεση.

 

2. Σιγουρευτείτε ότι ο συνδετήρας σε ισχύ και έπειτα σφίγγεται το καρύδι. Ο πρώτος κάνει το προκαταρκτικό κλείδωμα με το χέρι, κατόπιν γαλλικό κλειδί στιγμής χρήσης για να επιτύχει την απαραίτητη στιγμή.

 

3. Αφαιρέστε O-rings από όλους τους προσαρμοστές δοκιμής και τις συνελεύσεις καλωδίων πρίν εξετάζει. Αυτό θα μειώσει τη ροπή που απαιτείται για τις σφιχτές συνδέσεις με χαμηλό PIM και θα επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών των συνδετήρων. (Παρακαλώ μην αφαιρέστε O-ring στη γραμμή αλτών.)

 

4. Όλες οι συνδέσεις απαιτούν τα γαλλικά κλειδιά ροπής, και το 7/16 συνδέσεων απαιτεί τις ροπές 2025N.m. Παρακαλώ σημειώστε ότι κατά το σκλήρυνση του συνδετήρα, δεν περιστρέφεται το σώμα συνδετήρων (το δεύτερο γαλλικό κλειδί πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να καθορίσει το σώμα συνδετήρων).

 

5. Όταν ο συνδετήρας δεν λειτουργεί, είναι απαραίτητο να εξασφαλιστεί ότι υπάρχουν προστατευτικά καλύμματα στη διεπαφή. Ο αριθμός συνδετήρων RF είναι περιορισμένος. Η χαρακτηριστική αξία είναι 500 βουλώματα. Επειδή η δοκιμή PIM είναι πολύ ευαίσθητη, ο αριθμός συνδετήρων RF δεν μπορεί να επιτευχθεί, έτσι πρέπει να έχουμε τους πρόσθετους συνδετήρες, τους προσαρμοστές και τα τμήματα καλωδίων.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας