Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jerry Sun

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613405295160

WhatsApp : +8613405295160

Free call

Οδηγία εργασίας συνελεύσεων λουριών καλωδίωσης

November 11, 2019

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οδηγία εργασίας συνελεύσεων λουριών καλωδίωσης

 

Στόχος: για να εξασφαλίσετε την ομοιόμορφη λειτουργία και τη σταθερή ποιότητα του καλωδίου εκμεταλλευτείτε τα προϊόντα κατά τη διάρκεια της συνέλευσης. Συγχρόνως, το προϊόν καλύπτει τις σχετικές απαιτήσεις διαδικασίας και πελατών, και αυτή η οδηγία λειτουργίας διατυπώνεται ειδικά.

 


Πεδίο: εφαρμόσιμος σε όλες την πτύχωση καλωδίων και τις διαδικασίες συγκέντρωσης στην επιχείρηση.

 


Ευθύνη και δικαίωμα: το τμήμα παραγωγής είναι αρμόδιο για την πτύχωση και τη συνέλευση της ράβδου καλωδίων το τμήμα ποιοτικού ελέγχου είναι αρμόδιο για την επιθεώρηση μετά από τη συνέλευση.

 


Διαδικασία και απαιτήσεις λειτουργίας:

 


1. Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας συνελεύσεων, αρχικά επιβεβαιώστε εάν το υλικό (ράβδος καλωδίων, λαστιχένιο κοχύλι) πρότυπο χρησιμοποιείται σωστά, και εάν είναι σύμφωνο με τα αντίστοιχα σχέδια και τα πρότυπα. Εάν δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, είναι απαραίτητο να υποβάλει έκθεση στο φορείο για την επιβεβαίωση, και η επίσημη λειτουργία μπορεί να διενεργηθεί μόνο αφού είναι σωστό.

 


2. Κατά τη συγκέντρωση, πάρτε το λαστιχένιο κοχύλι με το αριστερό χέρι και μια ταιριάζοντας με τελική γραμμή με το δεξή. Μετά από να επιβεβαιώσει την κανονική και κατεύθυνση εισαγωγής του τελικού σράπνελ, καθορίστε τη γωνία και την κατεύθυνση του τερματικού με το σωστούς αντίχειρα και το αντίχειρα, και ωθήστε το κατώτατο σημείο του acupoint του λαστιχένιου κοχυλιού άμεσα και ομοιόμορφα με την ελαφριά δύναμη έως ότου γαντζώνει το τελικό σράπνελ το σημείο ελέγχου στο λαστιχένιο κοχύλι (υπό κανονικές συνθήκες, μπορείτε να ακούσετε έναν κρότο, και να αισθανθείτε σε ετοιμότητα) ένθετο σε ισχύ. Η ακόλουθη εικόνα:

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οδηγία εργασίας συνελεύσεων λουριών καλωδίωσης  0

3. Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης, μετά από να παρεμβάλει μια τελική γραμμή στο λαστιχένιο κοχύλι, πρέπει να τραβεί πίσω αμέσως για να δει εάν το τερματικό παρεμβάλλεται σε ισχύ. Εάν το τελικό ελατήριο πιάσει το σημείο στερέωσης του λαστιχένιου κοχυλιού, δεν θα επιστρέψει. Διαφορετικά, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρικών μέτρησης και της χρήσης, το τερματικό που δεν παρεμβάλλεται σε ισχύ θα επιστρέψει, έχοντας επιπτώσεις στην απόδοση χρήσης της δύναμης και ούτω καθεξής. Η ακόλουθη εικόνα:

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οδηγία εργασίας συνελεύσεων λουριών καλωδίωσης  1

 

4. Κατά συγκέντρωση, για να αποτρέψει το τερματικό από να παρεμβληθεί συνολικά reversely, την είναι απαραίτητο να βρεθεί η κατεύθυνση του λαστιχένιου κοχυλιού και η ακολουθία των τερματικών. Όπως φαίνεται στην εικόνα:

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οδηγία εργασίας συνελεύσεων λουριών καλωδίωσης  2

5. Όταν τα πολλαπλάσια ενιαία καλώδια πυρήνων παρεμβάλλονται στην πολυ θέση τρυπών, κάθε πρόσωπο μπορεί μόνο να παρεμβάλει μια θέση τρυπών τη φορά. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ακολουθίας γραμμών στο σχέδιο εφαρμοσμένης μηχανικής, η συνέλευση ενός πολυ λαστιχένιου κοχυλιού τρυπών θα ολοκληρωθεί με τη σειρά για να αποτρέψει το καλώδιο από την παρεμβολή από τη θέση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οδηγία εργασίας συνελεύσεων λουριών καλωδίωσης  3

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας