Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jerry Sun

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613405295160

WhatsApp : +8613405295160

Free call

Πρότυπα σχεδίων λουριών καλωδίωσης

August 17, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πρότυπα σχεδίων λουριών καλωδίωσης

Γενικές διατάξεις:

Κατάλογος σύνδεσης

1.) Ο κατάλογος σύνδεσης είναι ένας επεξηγηματικός πίνακας για τη σύνδεση λουριών καλωδίωσης, την προδιαγραφή καλωδίων και την περιγραφή πορειών. Το ύψος του πίνακα είναι 8.5mm, και το πλάτος του πίνακα είναι από τα αριστερά προς τα δεξιά το ακόλουθο: πλάτος 21mm, πλάτος 16mm στηλών αριθμού καλωδίων στηλών διαμέτρων καλωδίων, & Το πλάτος της στήλης χρώματος είναι 16mm, το πλάτος της αρχικής στήλης είναι 16mm, το πλάτος της στήλης θέσης τρυπών είναι 16mm, το πλάτος του τελικού φραγμού είναι 40mm, το πλάτος της στήλης σφραγίζοντας δαχτυλιδιών είναι 16mm, το πλάτος της στήλης θέσης τρυπών είναι 16mm, το πλάτος του τελικού φραγμού είναι 40mm, το πλάτος της στήλης σφραγίζοντας δαχτυλιδιών είναι 40mm, και το πλάτος της στήλης παρατήρησης είναι 40mm

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πρότυπα σχεδίων λουριών καλωδίωσης  0

παρατηρήσεις:

1. Αριθμός καλωδίων: το σημάδι διευθύνσεων του καλωδίου, το οποίο μπορεί να είναι επιστολές (μέχρι 2 ψηφία), αριθμοί (μέχρι 2 ψηφία) ή ο συνδυασμός τους. Όταν είναι ένας αλφανουμερικός συνδυασμός, η επιστολή πρέπει να τοποθετηθεί στην αρχή.

2. Διάμετρος γραμμών: η διατομική περιοχή ενός καλωδίου.

3. Χρώμα: χρώμα αγωγών: Τα Γ πράσινα, κόκκινο Ρ, Υ κίτρινο, BR καφετί, ο Μαύρος β, μπλε λ, GR γκρίζα, ροζ Π, LG ανοικτό πράσινο, πορφύρα Β, πορτοκάλι Ο, λευκό W, για τις λεπτομέρειες, αναφέρονται QC/t414.

4. Σημείο έναρξης: όπου οι ενάρξεις καλωδίων από.

5. Θέση τρυπών: η θέση του καλωδίου στην αρχική σύνδεση.

6. Τελικός αριθμός: ταιριάζει με τον τελικό αριθμό της σύνδεσης

7. Δαχτυλίδι με σφραγιδόλιθο: ταιριάξτε με τον αριθμό δαχτυλιδιών με σφραγιδόλιθο της σύνδεσης

8. Τελικό σημείο: καλώδιο για να ξεφλουδίσει τη βυσματωτή λήξη.

9. Σημείωση: τύπος καλωδίων

Ο τύπος γραμμών αυτού του στοιχείου υιοθετεί το διευκρινισμένο επίπεδο 0 και το μέγεθος πηγών είναι 4 HZ.txt。

 

Συνδετήρας

μέθοδος σχεδίων συνδετήρων

Η κατεύθυνση άποψης του συνδετήρα παρουσιάζεται στο σύκο 1.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πρότυπα σχεδίων λουριών καλωδίωσης  1

Το σχέδιο λουριών καλωδίωσης σύρει μόνο τη φυσική άποψη α-κατεύθυνσης αντικειμένου για να παρουσιάσει τη βυσματωτή θέση τρυπών, τον αριθμό καλωδίων και τοποθετώντας καρφίτσα, και ο τύπος γραμμών υιοθετεί το διευκρινισμένο στρώμα 4 ο εσωτερικός κώδικας καλωδίων υιοθετεί το διευκρινισμένο στρώμα 4, και η πηγή υιοθετεί το Νο 2 HZ.txt που η θέση τρυπών θα καθοριστεί σύμφωνα με τον αριθμό τρυπών του ηλεκτρικού τερματικού ή της σύνδεσης λουριών. Εάν δεν είναι διαθέσιμο, ο βυσματωτός αριθμός θα αριθμηθεί από τα αριστερά προς τα δεξιά όπως φαίνεται στο σχήμα 1.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας