Δρομολογητής we826-T2 4G Wifi 300mbps Openwrt Lte μακροχρόνιας σειράς με την αυλάκωση Sim

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: RY
Πιστοποίηση: CE,ROHS
Αριθμό μοντέλου: Ry-we826-T2
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 20
Τιμή: USD22~25
Συσκευασία λεπτομέρειες: 35*21*6cm/Pcs
Χρόνος παράδοσης: Σταλμένος σε 7 ημέρες μετά από την πληρωμή
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Paypal, Western Union, MoneyGram, D/A, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 100000
Επικοινωνήστε

Λεπτομερής ενημέρωση

Μέγιστο ποσοστό στοιχείων του τοπικού LAN: 300Mbps Υποστήριξη: 802.113/802.11U πρωτόκολλο
MDI/MDIX: 1 υποδοχή κάρτας μικροϋπολογιστών SD στοιχείων interface/1 USB 2,0/υποστήριξη 3G&4G Κύριο chipset: MT7620A
RAM: DDR2 128MB (ΑΝΏΤΑΤΟ DDR2 256MB) ΛΆΜΨΗ SPI: 16MB (ΑΝΩΤΑΤΟ 32MB)
Κεραία: 4*5dBi κεραίες
Υψηλό φως:

Δρομολογητής we826-T2 openwrt 4g

,

Δρομολογητής we826-T2 openwrt lte

,

δρομολογητής 300mbps openwrt lte

Περιγραφή προϊόντων

 

Μαύρος δρομολογητής we826-T2 4G Wifi 300mbps Openwrt μακροχρόνιας σειράς με την αυλάκωση Sim

 

Οι χρήσεις we826-T2 στην πιό πρόσφατη ασύρματη λύση Mediatek MT7620A, εκτελούν καλύτερο και περισσότερη λειτουργία. Σταθερή ασύρματη απόδοση, 2.4G 300Mbps. Επίσης υποστήριξη 3G&4G (τρόπος 3G&4G PCIE είναι απαραίτητο). Παρέχετε 1 διεπαφή USB2.0, 1 αυλάκωση μικροϋπολογιστών.

 

4G ηλεκτρικά χαρακτηριστικά δρομολογητών:

Υλικό

 

Κύριο Chipset

MT7620A

 

RAM

DDR2 128MB (ΑΝΏΤΑΤΟ DDR2 256MB)

 

ΛΆΜΨΗ SPI

16MB (ΑΝΩΤΑΤΟ 32MB)

 

Πρωτόκολλο

IEEE 802.11n.IEEE 802.11g.IEEE 802.11b.IEEE 802.3u

 

RT δύναμη

802.11b 18dBm±2dBm

802.11g 15dBm±2dBm

802.11n 15dBm±2dBm

 

Ευαισθησία υποδοχής

802.11b: Το -83dBm@10 % ΑΝΑ

802.11g: Το -74dBm@10 % ΑΝΑ

802.11n: Το -68dBm@10 % ΑΝΑ

 

Κανάλι εργασίας 2.4GHz επιλέγουν: 1-13
Ασύρματο ποσοστό

Ανώτατο 300Mbps

 

Συχνότητα εργασίας

2.4GHz

 

Κεραία

κεραία 2*detachable 5dBi

 

Διεπαφή

1*PCI-E αυλάκωση

1*SIM υποδοχή κάρτας

Λιμένας 1*USB 2,0

1*Micro υποδοχή κάρτας SD

ΩΧΡΟΣ λιμένας 1*10/100M (αυτόματο MDI/MDIX)
λιμένας του τοπικού LAN 4*10/100M (αυτόματο MDI/MDIX)

Οδηγήσεις

Δύναμη, τρόπος PCIE, 2.4G, ΩΧΡΌ, LAN1, LAN2, LAN3, LAN4

 

Κουμπί

Reset/WPS

 

Ανώτατη κατανάλωση ισχύος < 12W="">
Διάσταση (L*W*H)

141*85*26MM

 

 

Πώς να επιλέξει έναν δρομολογητή 4G για την επιχείρησή σας;

Υπάρχουν πολλοί δρομολογητές 4G στην αγορά, που προσφέρει μια ευρεία ποικιλία των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων. Πρέπει να σιγουρευτείτε ότι ο δρομολογητής παρέχει τη λειτουργία και την ευελιξία για τη λύση σας που απαιτείται. Εδώ είναι τα κυριώτερα πράγματα που εξετάζουν όταν εσείς συγκρίνουν τους δρομολογητές 4G για την επιχείρησή σας.

Πολυ-SIM
Για την ταχύτητα και την αξιοπιστία σε μια ΩΧΡΉ σύνδεση 4G, θα χρειαστείτε έναν δρομολογητή που υποστηρίζει περισσότερες από μια κυψελοειδείς συνδέσεις. Αυτό αναφέρεται συνήθως ως πολυ-SIM. Κοιτάξτε έξω για έναν δρομολογητή που υποστηρίζει αυτό.

Ικανότητα SIM
Η απόδοση και η ρυθμοαπόδοση ενός δρομολογητή πολυ-SIM περιορίζονται τελικά από τον αριθμό ταυτόχρονων κυψελοειδών συνδέσεων που μπορεί να υποστηρίξει. Αυτό αναφέρεται συνήθως από τον αριθμό SIMs που μπορεί να προσαρμόσει. Εντούτοις, γνωρίζτε τη διαφορά μεταξύ των συνδέσεων και SIMs: ένας δρομολογητής μπορεί να επιτρέψει σε σας για να παρεμβάλει δύο SIMs σε περίπτωση που ένα από τα αποτυγχάνει, αλλά να μην είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει και τους δύο συγχρόνως. Επιλέγουμε κανονικά έναν δρομολογητή με την ικανότητα SIM που απαιτείται για την αναμενόμενη χρήση σας (π.χ. 6 SIMs). Μερικοί δρομολογητές μπορούν να συσσωρευθούν για να επιτρέψουν περισσότερο SIMs (έχουμε χρησιμοποιήσει συχνά 18 SIMs) στα βαριά σενάρια χρήσης.

Κυψελοειδής τεχνολογία
Οι περισσότεροι δρομολογητές υποστηρίζουν σήμερα μια έκδοση των προτύπων 4G αποκαλούμενων κατηγορία 4 LTE. Μερικοί κατασκευαστές ξεδιπλώνουν την υποστήριξη για την κατηγορία 6 LTE, ποιες χρήσεις δύο χοντρά κομμάτια του φάσματος παρά το ένα, για να διπλασιάσουν το θεωρητικό μέγιστο μεταφορτώνουν τις ταχύτητες από 150 Mbps σε 300 Mbps. Η γάτα 6 LTE ξεδιπλώνεται ακόμα από τους κινητούς μεταφορείς, έτσι δεν είναι διαθέσιμο παντού. Εντούτοις, αξίζει τους δρομολογητές που το υποστηρίζουν, προκειμένου μελλοντικός-απόδειξη η επένδυσή σας. Υπάρχουν διάφοροι ανταλλάξιμοι όροι: ψάξτε τη γάτα 6 LTE, LTE-προηγμένο (aka lte-α) και 4G+.

Σύνδεση
Ένας δρομολογητής που μπορεί να συνδέσει (δηλ. να συνδυάσουν) τα ρεύματα κυκλοφορίας από πολλαπλάσιο SIMs στο ένα, θα επιτρέψει σε σας για να έχει μια γρηγορότερη, πιό αξιόπιστη σύνδεση στο δίκτυο επιχείρησής σας. Αυτό είναι ουσιαστικό εάν προγραμματίζετε να συνδέσετε μια πολλών χρηστών περιοχή με το δίκτυο επιχείρησής σας χρησιμοποιώντας 4G ΩΧΡΌ, και ειδικά εάν χρειάζεστε μια πολύ αξιόπιστη σύνδεση για τις ευαίσθητες εφαρμογές (δείτε τις διοικούμενες πλήμνες). Η λογική για τη σύνδεση είναι πρώτιστα να παρασχεθεί μια αξιόπιστη και σταθερή σύνδεση, με την απόδοση ως υποπροϊόν.

Εξισορρόπηση φορτίων
Εναλλακτικά, ένας δρομολογητής που μπορεί να φορτώσει την ισορροπία μπορεί να διαδώσει τη χρήση διάφορων χωριστών χρηστών και συνόδων πέρα από διάφορο SIMs. Αυτό μπορεί να παρέχει την ευελιξία, αλλά καμία σύνοδος δεν μπορεί να είναι γρηγορότερη από το SIM η χρησιμοποίησή που της μπορεί να υποστηρίξει, και εάν οποιαδήποτε ενιαία κυψελοειδής σύνδεση μειωθεί έξω, ο χρόνος επανασύνδεσης μπορεί να μετρηθεί στα δευτερόλεπτα, τον οποίο ο χρήστης θα παρατηρήσει! Ανακαλύψτε πιό εδώ στο blog μας: 4G ΩΧΡΗ σύνδεση εναντίον της εξισορρόπησης φορτίων.

SIM Failover
Χαρακτηριστικά βρήκε στους δρομολογητές ενιαίος-σύνδεσης, SIM failover επιτρέπει σε δύο SIMs για να παρεμβληθεί, έτσι ώστε ο δεύτερος μπορεί να είναι μετα:στρέφω-μέσα εάν ο πρώτος αποτυγχάνει (ή εάν ο πρώτος εμποδίζεται όταν αναρριχείται η χρήση πάρα πολύ σε υψηλό).

Καθορισμός προτεραιοτήτων από τον τύπο κυκλοφορίας
Μερικοί δρομολογητές μπορούν να τεθούν ως στόχος να βελτιστοποιήσουν την απόδοση της ΩΧΡΉΣ σύνδεσης 4G σας. Να δώσουν προτεραιότητα (και να de-δώσουν προτεραιότητα) στους διαφορετικούς τύπους κυκλοφορίας. Να καθοδηγήσουν εκείνους τους τύπους κυκλοφορίας πέρα από τις διαφορετικές κυψελοειδείς συνδέσεις σύμφωνα με τη σε πραγματικό χρόνο απόδοση των συνδέσεων (π.χ. λανθάνουσα κατάσταση και αξιοπιστία της σύνδεσης). Εάν να έχοντας τις ευαίσθητες εφαρμογές απόδοσης, ή εάν παραδίδετε την κυκλοφορία χρησιμοποιώντας τις ευαίσθητες εφαρμογές απόδοσης όπως Citrix, θα χρειαστείτε αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα για τα βέλτιστα αποτελέσματα. Αυτό είναι μόνο πραγματικά σχετικό κατά το σύνδεση, επειδή η σύνδεση επιτρέπει σε σας για να ελέγξει την προτεραιότητα και στις δύο κατευθύνσεις, και σε και από την περιοχή. Εάν φορτώνετε την ισορροπία σε πολυ -πολυ-sim, μπορείτε μόνο να ελέγξετε την προτεραιότητα σε μια κατεύθυνση (εξερχόμενη) – δεν μπορείτε να επηρεάσετε την εισερχόμενη προτεραιότητα.

Εναποθήκευση
Μερικοί δρομολογητές θα επιτρέψουν σε σας για να εναποθηκεύσουν τα στοιχεία. Όταν οι πολλαπλάσιοι χρήστες έχουν πρόσβαση στις ίδιες σελίδες ενδοδικτύου ή τα αποθηκευμένα αρχεία, παραδείγματος χάριν, η εναποθήκευση επιτρέπει σε τα για να έχει πρόσβαση σε το γρηγορότερα και με τη λιγότερη χρήση στοιχείων.

Άλλες ΩΧΡΕΣ διεπαφές
Μερικοί δρομολογητές θα επιτρέψουν σε σας για να συνδέσουν ένα πρόσθετο ΩΧΡΟ κύκλωμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα με τις κυψελοειδείς συνδέσεις. Η λογική θα ήταν να επιτραπεί η χρήση, όπου διαθέσιμη, μιας σύνδεσης που είναι γρηγορότερη, φτηνότερη ή έχει περισσότερη ικανότητα από τις κυψελοειδείς συνδέσεις. Η πρόσθετη σύνδεση να είναι ένας ΔΣΛ, ένα EFM ή ένα δορυφορικό κύκλωμα, ή ίσως η δυνατότητα να συνδέσει με μια δυναμική ζώνη WiFi. Να εφαρμοστεί ως λιμένας Ethernet, ή ίσως ένας αφιερωμένος λιμένας ΔΣΛ.

WiFi
Μερικοί δρομολογητές 4G παρέχουν WiFi, πρόσβαση για τους χρήστες, που μειώνουν την ανάγκη για τον πρόσθετο εξοπλισμό στις μικρές εγκαταστάσεις. Μερικοί θα παράσχουν την απομονωμένη πρόσβαση φιλοξενουμένων. Μερικοί θα παράσχουν την ιδιωτική εταιρική πρόσβαση επίσης μια δημόσια πρόσβαση φιλοξενουμένων μέσω μιας αιχμάλωτης πύλης για να επιτρέψουν σε σας για να αναγκάσουν τους φιλοξενουμένους για να παρέχουν τις λεπτομέρειες για τους.

Ελεγκτής WiFi
Μερικοί δρομολογητές μπορούν να ενεργήσουν ως ελεγκτής WiFi για διάφορα σημεία πρόσβασης WiFi, που απλοποιούν την επέκταση WiFi και που επεκτείνουν την κάλυψη στις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις.

Μορφωματικό σχέδιο
Μερικοί κατασκευαστές δρομολογητών χρησιμοποιούν τις σταθερές διαμορφώσεις δρομολογητών, που κρατούν την επέκταση όσο πιο απλά γίνεται. Άλλοι υιοθετούν ένα μορφωματικό σχέδιο στο οποίο οι κάρτες παρεμβάλλονται για την ιδιαίτερη εφαρμογή. Παραδείγματος χάριν, δύο κάρτες 4G να εγκατασταθούν σε μια περίπτωση και μια κάρτα 4G συν μια κάρτα ΔΣΛ σε άλλη. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο εάν προβλέπετε τη συσκευή στις διαφορετικές θέσεις. Μπορεί επίσης να επιτρέψει σε σας για να εγκαταστήσει με 4G και έπειτα αργότερα για να μεταναστεύσει χωρίς ραφή σε ένα σταθερό κύκλωμα (π.χ. ΔΣΛ ή EFM) μόλις εγκατασταθεί αυτό. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν πρέπει να εγκαταστήσετε γρήγορα ή/και εάν θα επιθυμούσατε να διατηρήσετε την κάρτα 4G για το στήριγμα μόλις εγκατασταθεί ένα σταθερό κύκλωμα. Δείτε τη γρήγορη επέκταση περιοχών μας για μια παράδοση υποδομής επόμενης μέρας.

Δύναμη πάνω σε Ethernet (σημείο εισόδου)
Μερικοί δρομολογητές 4G μπορούν να προβλέψουν την εξουσία πάνω σε Ethernet, στις συσκευές που είναι συνδεμένες με τους λιμένες Ethernet τους. Αυτό επιτρέπει σε σας για να προβλέψει την εξουσία στα ασύρματα σημεία πρόσβασης ή τα τηλέφωνα IP χωρίς να πρέπει να αγοραστεί η χωριστή δύναμη πάνω στους διακόπτες ethernet ή τους εγχυτήρες δύναμης.

Υποβολή έκθεσης
Μερικές συσκευές παρέχουν τη λεπτομερή υποβολή έκθεσης σχετικά με την κυψελοειδή χρήση, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών στις οποίες οι συσκευές οδηγούν τη χρήση. Αυτό μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο στη διαχείριση των δαπανών.

Ποιο υλικό χρησιμοποιούμε;
Ερευνώντας τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που συγκρίνουν σε ένα 4G ο ΩΧΡΌΣ δρομολογητής, μια προφανής ερώτηση είναι: «Ποιος είναι ο καλύτερος δρομολογητής 4G για την επιχειρησιακή χρήση;» Έχουμε ενισχύσει πολλή εμπειρία από την ανάπτυξη της ΩΧΡΉΣ τεχνολογίας 4G στις εκατοντάδες και τις εκατοντάδες των περιοχών. Κατά τη διάρκεια των ετών έχουμε εγκαταστήσει σε έναν κατασκευαστή για την πλειοψηφία των εγκαταστάσεών μας: Peplink.

Το Peplink προσφέρει:
Αληθινό πολυ-SIM, συνδεμένες πολυ-μεταφορέας συνδέσεις.
Η δυνατότητα για τους μακρινούς χρήστες περιοχών να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία μέσω WiFi (χωρίς πρόσθετο υλικό)
Η δυνατότητα να διαμορφωθεί το τοπικό ξεμπλοκάρισμα στο Διαδίκτυο (όχι μέσω της σήραγγας στο κέντρο στοιχείων)
Η δυνατότητα να υπάρξουν 2 SIMs για κάθε διαποδιαμορφωτή (ακόμη και στις ενιαίες συσκευές διαποδιαμορφωτών)… έτσι ώστε εάν χάνετε έναν μεταφορέα, μπορείτε να συνεχίσετε.
Μια διοικητική πύλη που επιτρέπει σε σας για να διαχειριστεί τη χρήση και να ελέγξει την απόδοση
Ένας αποδεδειγμένος προμηθευτής, αναγνώρισε στο μαγικό τεταρτημόριο Gartner για την ΩΧΡΗ υποδομή ακρών

 

Ο σχεδιασμός μεταφορτώνει εδώ:

 

RY-WE826-T2-προδιαγραφή (1) .pdf

 

4G Router Our Company:
1. RY η ηλεκτρονική έχει πάνω από 10 έτη εμπειρίας που σχεδιάζει και καλώδιο οπτικών ινών συνελεύσεων καλωδίων συνήθειας κατασκευής και δρομολογητής κεραιών στους μεγάλους ή μικρούς όγκους ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 
2. Οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις μας μπορούν να χτίσουν ακριβώς για πολλούς τύπους συνελεύσεων καλωδίων συνήθειας (καλώδιο LVDS/οριζόντια καλώδιο cable/RF/λουρί καλωδίων) καθώς επίσης και συνδετήρων κεραιών GPS/WIFI/ISM/GSM/3G/4G και RF.

 

3. Η ποιότητα είναι σημαντική για μας και για τον πελάτη, η απαίτηση του πελάτη είναι ανώτατη. Δημιουργούμε έναν ευκολότερο, λιγότερο δαπανηρό και εξαιρετικά ικανοποιητικό τρόπο της επιχείρησης. Προσπαθώντας να επιτύχουμε τη βελτίωση των αποτελεσμάτων μέσω συνεχούς της προσπάθειάς μας καινοτομίας και του τεχνικού μηχανικού, δημιουργούμε τις τιμές για να γυρίσουμε την κεραία/το καλώδιο/το λουρί στην ακριβή απαίτησή σας.


4. Εγγυώμαστε κάθε κεραία/το καλώδιο/το λουρί προσφέραμε πρέπει να εξεταστούν από τη συσκευή ανάλυσης δικτύων/τον ελεγκτή καλωδίων χαμηλής τάσης ακρίβειας για να εξασφαλίσουν την τέλεια ποιότητα πριν από την παράδοση. Συνεργασμένοι με πολλούς υπερπόντιους πελάτες από πάνω από είκοσι χώρες, θα είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης OEM/ODM σας.

 

4G λεπτομέρειες προϊόντων δρομολογητών:

Δρομολογητής we826-T2 4G Wifi 300mbps Openwrt Lte μακροχρόνιας σειράς με την αυλάκωση Sim 0
 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά