Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jerry Sun

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613405295160

WhatsApp : +8613405295160

Free call

Μια συνοπτική ιστορία των φωτοβολταϊκών συνδετήρων

June 6, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μια συνοπτική ιστορία των φωτοβολταϊκών συνδετήρων

Πριν το 1996, τα φωτοβολταϊκά καλώδια συνδέθηκαν χρησιμοποιώντας τα τερματικά βιδών ή τις συνδέσεις συναρμογών. Δεδομένου ότι ο αριθμός εγκατεστημένων φωτοβολταϊκών συστημάτων αυξάνεται, η απαίτηση για γρήγορο, χρηματοκιβώτιο και εύκολος--λειτουργεί οι λύσεις σύνδεσης αυξάνονται.

     

Επειδή τα φωτοβολταϊκά συστήματα εκτίθενται στον αέρα, η βροχή, ο καυτός ήλιος, και οι ακραίες αλλαγές θερμοκρασίας για τις μεγάλες περιόδους του χρόνου, συνδετήρες πρέπει να είναι σε θέση να προσαρμοστούν σε αυτά τα σκληρά περιβάλλοντα. Πρέπει όχι μόνο να είναι αδιάβροχοι, υψηλής θερμοκρασίας και UV ανθεκτικοί, αλλά και αφή που προστατεύονται, υψηλή ικανότητα τρέχων-μεταφοράς και αποδοτικός. Συγχρόνως, η χαμηλή αντίσταση επαφών είναι επίσης μια σημαντική εκτίμηση. Όλο αυτό πρέπει επίσης να τρέξει μέσω του ολόκληρου φωτοβολταϊκού κύκλου ζωής συστημάτων, τουλάχιστον 20 έτη.

   

Το 1996, βασισμένος σε αυτές τις περιβάλλοντα εφαρμογής και ζήτηση στην αγορά, ένας νέος τύπος του βυσματωτού συνδετήρα μπήκε σε την ύπαρξη, η οποία είναι ο παγκόσμιος πρώτος αληθινός φωτοβολταϊκός συνδετήρας - MC3. Ο εφευρέτης του είναι η ελβετική επιχείρηση Multi-Contact (το 2002, συγχωνεύθηκε στην ομάδα Stäubli όπως το εμπορικό σήμα ηλεκτρικών συνδετήρων του), το MC είναι η σύντμηση εμπορικών σημάτων, και 3 είναι η διάμετρος του πυρήνα μετάλλων. Το σώμα του MC3 αποτελείται από το υλικό TPE (θερμοπλαστικό ελαστομερές) και είναι τριβή κατάλληλη για τη φυσική σύνδεση. Το πιο σημαντικό, το σύστημα σύνδεσης MC3 χρησιμοποιεί την τεχνολογία MULTILAM για να εξασφαλίσει τη μόνιμη σταθερότητα της σύνδεσης. Αργότερα, πολλοί κατασκευαστές συνδετήρων μιμούνται την τεχνολογία MULTILAM.

   

Το 2002, η γέννηση MC4 επαναπροσδιορίζει τους φωτοβολταϊκούς συνδετήρες πάλι, το οποίο πραγματοποιεί αληθινά «το plug and play». Η μόνωση χρησιμοποιεί το άκαμπτο πλαστικό (PC/PA) και σχεδιάζεται για να είναι ευκολότερη να συγκεντρώσει και να εγκαταστήσει στον τομέα. Αφότου μπήκε σε MC4 την αγορά, αναγνωρίστηκε γρήγορα από την αγορά και έγινε βαθμιαία τα πρότυπα των φωτοβολταϊκών συνδετήρων. Πολλοί κατασκευαστές αναφέρονται στους συνδετήρες τους ως «XXMC4».

 

MC4 έχει προωθήσει διαδοχικά τη σειρά MC4-Evo2 και MC4-Evo3 καθώς η ζήτηση στην αγορά αλλάζει. MC4 οι συνδετήρες σειράς μπορούν πλήρως να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών για τα φωτοβολταϊκά συστήματα 1500V.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μια συνοπτική ιστορία των φωτοβολταϊκών συνδετήρων  0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας