Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jerry Sun

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613405295160

WhatsApp : +8613405295160

Free call

Καλή έναρξη

February 19, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλή έναρξη

1. RY η ηλεκτρονική έχει πάνω από 10 έτη εμπειρίας που σχεδιάζει και καλώδιο οπτικών ινών συνελεύσεων καλωδίων συνήθειας κατασκευής και δρομολογητής κεραιών στους μεγάλους ή μικρούς όγκους ανάλογα με τις ανάγκες σας.

2. Οι βιομηχανικές εγκαταστάσεις μας μπορούν να χτίσουν ακριβώς για πολλούς τύπους συνελεύσεων καλωδίων συνήθειας (καλώδιο LVDS/οριζόντια καλώδιο cable/RF/λουρί καλωδίων) καθώς επίσης και συνδετήρων κεραιών GPS/WIFI/ISM/GSM/3G/4G και RF.

 

3. Η ποιότητα είναι σημαντική για μας και για τον πελάτη, η απαίτηση του πελάτη είναι ανώτατη. Δημιουργούμε έναν ευκολότερο, λιγότερο δαπανηρό και εξαιρετικά ικανοποιητικό τρόπο της επιχείρησης. Προσπαθώντας να επιτύχουμε τη βελτίωση των αποτελεσμάτων μέσω συνεχούς της προσπάθειάς μας καινοτομίας και του τεχνικού μηχανικού, δημιουργούμε τις τιμές για να γυρίσουμε την κεραία/το καλώδιο/το λουρί στην ακριβή απαίτησή σας.


4. Εγγυώμαστε κάθε κεραία/το καλώδιο/το λουρί προσφέραμε πρέπει να εξεταστούν από τη συσκευή ανάλυσης δικτύων/τον ελεγκτή καλωδίων χαμηλής τάσης ακρίβειας για να εξασφαλίσουν την τέλεια ποιότητα πριν από την παράδοση. Συνεργασμένοι με πολλούς υπερπόντιους πελάτες από πάνω από είκοσι χώρες, θα είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης OEM/ODM σας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας