Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jerry Sun

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613405295160

WhatsApp : +8613405295160

Free call

Πώς το τερματικό IDC λειτουργεί;

June 8, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς το τερματικό IDC λειτουργεί;

Η τελική σταθερότητα IDC εξαρτάται από τους παράγοντες όπως τα χαρακτηριστικά άνοιξη του τελικού κεφαλιού και η χωρητικότητα φορτίων του καλωδίου.

Από μια προοπτική σχεδίου, τα τερματικά IDC είναι ευκολότερα να ελέγξουν. Και η αποβολή της εξωτερικής ανθεκτικότητας αποτρέπει τη μετακίνηση της τελικής διεπαφής καλωδίων. Για το στερεό καλώδιο συγκόλλησης, μέσω της κατάλληλης ανακούφισης πίεσης, αυτό είναι λόγω της υψηλότερης έμφυτης μηχανικής σταθερότητας, η απόδοση θα είναι καλύτερη από πτυχώνοντας τελών IDC. Αυτό είναι επειδή η τελική ενέργεια εκτροπής αποθηκεύεται στην ελαστικά διατηρημένη υψηλής τάσεως διεπαφή. Γενικά, για τα μικρότερα καλώδια, το τερματικό σχεδιάζεται για να παρέχει μερικές λίβρες της δύναμης και μερικά mils της ελαστικής εκτροπής στη διεπαφή

 

Για τα μεγαλύτερα καλώδια, η δύναμη μπορεί να είναι τόσο υψηλή όπως 15 έως 20 λίβρες.

Η πτύχωση λειτουργεί καλά σε αυτόν τον τομέα επειδή θα παραγάγει τις επαφές μετάλλων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πτύχωσης, και λόγω της αξονικής συμπίεσης, μια αποθηκευμένη μικρό ποσό ελαστική ενέργεια του καλωδίου. Με το πέρασμα του χρόνου στην κοινωνία, εάν η πτυχώνοντας ένωση διατηρεί ένα μηχανικά σταθερό κράτος ανάπτυξης, η πρόσθετη τεχνολογία συγκόλλησης διάχυσης μπορεί να περάσει μέσω της διεπαφής. Εντούτοις, η χαλάρωση πίεσης και ο ερπυσμός του τελικού/συστήματος καλωδίων τείνουν να μειώσουν τη σταθερότητα της δομής μηχανημάτων κατασκευής. Επομένως, ανάλογα με το σχέδιο του μηχανικού συστήματος, η επόμενη διαδικασία μπορεί να έχει επιπτώσεις και να οδηγήσει τελικά σε μια μείωση στην απόδοση εργασίας. Λόγω της δόνησης ή/και της μειωμένης δύναμης ακρών χαλάρωσης πίεσης, η διάρκεια ζωής εξοπλισμού λόγω της μηχανικής αστάθειας μειώνεται.

Όσον αφορά το προσαραγμένο καλώδιο, η μηχανική σταθερότητα συστημάτων του προσαραγμένου λουριού καλωδίων διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην απόδοση, και υπάρχουν δύο παράγοντες που έχουν επιπτώσεις στην απόδοση.

Κατ' αρχάς, επειδή το προσαραγμένο καλώδιο είναι κάτω από το συμπιεστικό φορτίο, λόγω της μηχανικής παρέμβασης, χαλάρωση πίεσης και ερπυσμός, όταν είναι η δέσμη καλωδίων στη σχισμή χρόνου χαλάρωσης, τείνει να μειώσει τη δύναμη επαφών. Ο βαθμός πιθανής χαλάρωσης εξαρτάται κυρίως από τον τύπο προσαραγμένου καλωδίου που χρησιμοποιείται από την επιχείρηση. Ο αριθμός και η προσάραξη των σκελών, το τοπ επίστρωμα του αγωγού και ο τύπος μόνωσης διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο στη μηχανική σταθερότητα. Συγχρόνως, τα καλώδια που είναι ευκολότερα να καλύψουν συνήθως εκτελούν καλύτερα από τα στερεά καλώδια.

Δεύτερον, ο αριθμός καλωδίων μεταξύ της ηλεκτρικής αγωγιμότητας της επαφής καλωδίων είναι περιορισμένος, και επομένως η γενική ηλεκτρική αγωγιμότητα επηρεάζεται. Εάν τα καλώδια είναι επικασσιτερωμένα, τα τελευταία μπορούν να βελτιστοποιηθούν. Στην περίπτωση των multi-stranded καλωδίων, είναι προφανές ότι μια καλά σχεδιασμένη συσκευή ανακούφισης πίεσης είναι σημαντική. Μερικές φορές, οι πρόσθετες αυλακώσεις IDC μπορούν να παρέχουν την απαραίτητη μηχανική σταθερότητα.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας