Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jerry Sun

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613405295160

WhatsApp : +8613405295160

Free call

Πώς να επιλέξει την κεραμική κεραία;

May 8, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να επιλέξει την κεραμική κεραία;

Η κεραμική κεραία είναι ένα σημαντικό μέρος του συστήματος ναυσιπλοΐας, επειδή χρησιμοποιείται πιό πολύ. Μερικοί κατασκευαστές κόβουν τις γωνίες προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα κέρδη, το οποίο οδηγεί στο φτωχό σήμα υποδοχής και τη χαμηλή αξιοπιστία πολλών κεραμικών κεραιών. Τόσο πώς θα έπρεπε να αγοράσουμε την κεραμική κεραία στην αγορά; Στην πραγματικότητα, είναι παρόμοιο με τις άκρες για την αγορά της κεραίας ΠΣΤ που αναφέραμε την τελευταία φορά. Εδώ είναι μερικές άκρες για την αγορά της κεραμικής κεραίας από τον κατασκευαστή RY

 

Άκρη 1: Οι περισσότερες κεραμικές κεραίες αποτελούνται από τα κεραμικά υλικά, τους χαμηλού θορύβου ενισχυτές σημάτων, τους αντιστάτες, τους πυκνωτές, τα πηνία, τα καλώδια και τους συνδετήρες, έτσι η επιλογή των συστατικών είναι πολύ σημαντική.

 

Ικανότητα 2: Η σταθερότητα της κεραμικής κεραίας, δηλαδή, κατά επιλογή της κεραμικής κεραίας, την πρέπει να επιλέξουμε μια με την ισχυρή αντι ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση, προκειμένου να αποτραπεί η καθεμία από τη χτυπώντας, υψηλής θερμοκρασίας και ηλεκτρομαγνητική παρέμβαση στην κεραμική κεραία κατά τη διάρκεια του Drive, έτσι πρέπει να δώσουμε προσοχή στη σταθερότητα κατά το επιλογή.

 

Άκρη 3: Κατά αγορά της κεραμικής κεραίας, αν και δεν πρέπει να επιλέξουμε το εμπορικό σήμα ως επιλογή αγορών, την επιλέγουμε μόνο LNA για την εσωτερική χρήση, αλλά τώρα υπάρχουν πολλοί κεραμικοί κατασκευαστές κεραιών, και μερικά προϊόντα είναι κατώτερα στην ποιότητα Επομένως, κατά επιλογή ενός κατασκευαστή, την πρέπει όχι μόνο να επιλέξουμε τα προϊόντα με την εξασφαλισμένη ποιότητα, αλλά και να εξετάσουμε την υπηρεσία μεταπωλήσεων.

 

Άκρη 4: Επίσης δώστε την προσοχή για να διακρίνετε το επίπεδο ενότητας, η κεραμική ενότητα κεραιών μπορεί να διαιρεθεί σε δύο επίπεδα, δηλαδή η αστική και βιομηχανική, βιομηχανική απόδοση είναι πολύ σταθερή, αλλά η τιμή θα είναι ακριβότερη, η αστική περιβαλλοντική προσαρμοστικότητα ενότητας θα είναι φτωχή, η τιμή θα είναι φτηνή, έτσι μπορείτε να επιλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας να επιλέξετε την υψηλή οικονομικώς αποδοτική ενότητα.

 

Έχετε μάθει πώς να επιλέξετε την κεραμική κεραία; Εκτός από τα ανωτέρω, είναι επίσης πολύ σημαντικό για μας να επιλέξουμε έναν ισχυρό κατασκευαστή, επειδή υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές της κεραίας ναυσιπλοΐας. Εάν επιλέγουμε το λανθασμένο, η φυσική επίδραση του προϊόντος που αγοράζουμε δεν είναι τόσο καλή όσο το γνήσιο, έτσι πρέπει να επιλέξουμε προσεκτικά.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας