Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jerry Sun

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613405295160

WhatsApp : +8613405295160

Free call

Δορυφορική τοποθετώντας κεραία

May 4, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δορυφορική τοποθετώντας κεραία

Οι κεραίες ΠΣΤ και Beidou μπορούν να κατασκευαστούν από τις διαφορετικές τεχνολογίες. Γενικά, η δομή αεροπλάνων χρησιμοποιείται στα αστικά συστήματα. _παραδείγματος χάριν, κινητός τηλέφωνο, ο αυτός υιοθετώ γραμμικός πόλωση, ενώ στρατιωτικός σύστημα, τρισδιάστατος δομή κυκλικός πόλωση είμαι χρησιμοποιώ να προσαρμόζω ο εγκατάσταση περιβάλλον όπου τελικός θέση αλλάζω εντυπωσιακά.

 

Η σύγκριση της απόδοσης κεραιών περιλαμβάνει πολλούς παράγοντες. Αναγνωρίζεται ότι η καλύτερη κεραία στη βιομηχανία είναι μια σπειροειδής κεραία τεσσάρων βραχιόνων που φορτώνεται με την υψηλή διηλεκτρική κεραμική. Η αντίστοιχη διαδικασία είναι επίσης πολύ σύνθετη. Εδώ συστήνουμε μια νέα διαδικασία παραγωγής: τρισδιάστατη τεχνολογία εκτύπωσης (πρόσθετη τεχνολογία κατασκευής). Η τρισδιάστατη κεραία ΠΣΤ της είναι το καλύτερο στην απόδοση δαπανών.

 

一. Διάφορα αντικείμενα κεραιών

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δορυφορική τοποθετώντας κεραία  0

_μεταξύ αυτός, ο όγκος τρισδιάστατος hilber κεραία είμαι ο μικρός (8x8x8mm), και ο περιοχή κεραμικός κεραία είμαι ο μεγάλος (30mmx30mm)

 

(1) τα πραγματικά στοιχεία δοκιμής δείχνουν ότι η τρισδιάστατη κεραία Hilbert είναι 5 φορές μικρότερη από την κεραμική κεραία αεροπλάνων, αλλά το λαμβάνον εύρος σημάτων και ο αριθμός λήψης των αστεριών είναι σχεδόν οι ίδιοι.

 

(2) έναντι των άλλων τριών κεραιών, το κέρδος της τρισδιάστατης κεραίας είναι περισσότερα από 3 DB καλύτερα από αυτή της επίπεδης κεραίας.

 

Η κατεύθυνση ακτινοβολίας της επίπεδης κεραίας ΠΣΤ μιμείται όπως φαίνεται στον αριθμό. Τα μπλε και κόκκινα όρια είναι σαφή και οι αλλαγές εύρους σημάτων εντυπωσιακά.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Δορυφορική τοποθετώντας κεραία  1

Η κεραία ελίκων τεσσάρων βραχιόνων αποτελείται από δύο ομάδες έλικα, ο οποίος διαμορφώνει ένα ζευγάρι των ορθογώνιων συνδυασμών κεραιών στο διάστημα. Η διαστημική ακτινοβολία είναι superposed στον τύπο καρδιών. Ανεξάρτητα από το πόσο η κεραία τινάζει, αυτό δεν έχει 3dB περισσότερο κέρδος από τη 2$α κεραία. _αυτός είμαι αναγνωρίζω όπως ο καλύτερος απόδοση κεραία ο βιομηχανία, έτσι είμαι ο πραγματικός δοκιμή!

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας