Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jerry Sun

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613405295160

WhatsApp : +8613405295160

Free call

Γνώση SMA

August 13, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Γνώση SMA

Το πλήρες όνομα SMA είναι μικρό ένας τύπος. Είναι ένας χαρακτηριστικός συνδετήρας υψηλής συχνότητας μικροκυμάτων. Η υψηλότερη συχνότητα χρησιμοποιούμενη είναι 18GHz. Στο σχέδιο των κυκλωμάτων ραδιοσυχνότητας, οι συνδετήρες SMA προστίθενται συχνά στο κύκλωμα για τα σήματα εισαγωγής και παραγωγής. Οι συνδετήρες SMA είναι οι πιό κοινοί συνδετήρες στα κυκλώματα ραδιοσυχνότητας.
Επισκόπηση SMA
SMA, μια κοινή διεπαφή κεραιών:

SMA είναι η σύντμηση του υπο--μικροσκοπικός-α. Το πλήρες όνομα της διεπαφής κεραιών SMA πρέπει να είναι αντίστροφο αρσενικό SMA. ). Οι ασύρματες συσκευές με αυτήν την διεπαφή είναι οι δημοφιλέστερες. APs με περισσότερο από 70%, τους ασύρματους δρομολογητές και τις κάρτες ασύρματων δικτύων με περισσότερο από 90% PCI διασυνδέει όλη τη χρήση αυτή η διεπαφή. Αυτή η διεπαφή είναι μέτρια σε μέγεθος, και υπάρχουν επίσης συσκευές όπως φορητά walkie-talkies. Πολλοί από τους είναι αυτού του τύπου, αλλά το εσωτερικό βελόνων και σωλήνων είναι απέναντι από τις ασύρματες συσκευές. Ασύρματο APs και οι ασύρματοι δρομολογητές που χρησιμοποιούν αυτήν την διεπαφή περιλαμβάνουν τον μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού εξοπλισμού. Tp-ΣΥΝΔΕΣΗ, DLINK, Netgear, Belkin και άλλα εμπορικά σήματα, εφ' όσον η κεραία είναι αποσπάσιμη, βασικά χρήση αυτή η διεπαφή. Η διεπαφή κεραιών SMA πρέπει να είναι SMA, και SMA και rp-SMA είναι διαφορετικά. Υπάρχουν πολλοί τύποι των SMA. Μια διαφορά στην πολικότητα καλείται «SMA» και άλλη καλείται «rp-SMA». Η διαφορά μεταξύ τους είναι: το τυποποιημένο SMA είναι: το «εξωτερικές νήμα + η τρύπα», «εσωτερικές νήμα + βελόνα»», rp-SMA είναι: το «εξωτερικές νήμα + η βελόνα», «εσωτερικό νήμα + τρυπούν».

Διεπαφή κεραιών SMA
Το πλήρες όνομα της διεπαφής κεραιών SMA πρέπει να είναι ο αντίστροφος αρσενικός συνδετήρας SMA, ο οποίος είναι ο συνδετήρας κεραιών. Ο εξοπλισμός είναι ο δημοφιλέστερος. APs με περισσότερο από 70 [%], οι ασύρματοι δρομολογητές, και οι κάρτες ασύρματων δικτύων με περισσότερο από 90 [%] PCI διασυνδέουν όλη τη χρήση αυτή η διεπαφή. Αυτή η διεπαφή είναι μέτρια σε μέγεθος, και πολλά φορητά walkie-talkies και άλλες συσκευές είναι αυτού του τύπου. , Αλλά το εσωτερικό βελόνων και σωλήνων είναι απέναντι από τη ασύρματη συσκευή.
Τύπος συνδετήρων SMA
Η νέα γενιά των μετρητών είναι εξοπλισμένη με τους συνδετήρες SMA ή τους αντίστοιχους προσαρμοστές SMA.

Η ποιότητα των συνδετήρων SMA είναι επίσης διαφορετική. Από την προοπτική του αντίκτυπου στην ποιότητα σημάτων, ένας καλός συνδετήρας SMA παρέχει μια καλή μόνιμη αναλογία κυμάτων, η οποία έχει τη χαμηλή αντανάκλαση σημάτων και μπορεί αποτελεσματικά να διαβιβάσει τα σήματα.

Υπάρχουν πολλοί τύποι συνδετήρων SMA. Από τη σύνδεση της διεπαφής, υπάρχει αρσενικός και θηλυκός (ή αρσενικό ή θηλυκό). Από την άποψη της σύνδεσης, μερικοί μπορούν να παρεμβληθούν άμεσα στην πλευρά του PCB. Εάν είναι ενοχλητικό να παρεμβάλει στην πλευρά, μπορεί να παρεμβληθεί στην κορυφή του PCB. Η μέση είναι το σήμα, και οι περιβάλλουσες τέσσερις καρφίτσες αλέθονται.

Υπάρχουν επίσης βίδες σταθερές, κυρίως χρησιμοποιημένος για τη σύνδεση πλευρικών τοίχων του κυκλώματος ραδιοσυχνότητας με ένα κιβώτιο προστατευτικών καλυμμάτων. Υπάρχουν τέσσερις βίδες και δύο.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας