Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jerry Sun

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613405295160

WhatsApp : +8613405295160

Free call

Ο ρόλος του ηλιακού καλωδίου;

June 7, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο ρόλος του ηλιακού καλωδίου;
  • Ένα ηλιακό καλώδιο είναι το καλώδιο διασύνδεσης που χρησιμοποιείται στη φωτοβολταϊκή ηλεκτρική παραγωγή. Τα ηλιακά καλώδια διασυνδέουν τα ηλιακά πλαίσια και άλλα ηλεκτρικά συστατικά ενός φωτοβολταϊκού συστήματος. Τα ηλιακά καλώδια σχεδιάζονται για να είναι UV ανθεκτικά και καιρός ανθεκτικά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσα σε μια μεγάλη σειρά θερμοκρασίας.

 

  • Οι συγκεκριμένες απαιτήσεις απόδοσης για το υλικό που χρησιμοποιείται για την καλωδίωση μιας εγκατάστασης ηλιακών πλαισίων δίνονται στους εθνικούς και τοπικούς ηλεκτρικούς κώδικες που ρυθμίζουν τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις σε μια περιοχή. Τα γενικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που απαιτούνται για τα ηλιακά καλώδια είναι αντίσταση στο υπεριώδες φως, καιρός, άκρα θερμοκρασίας της περιοχής και της μόνωσης κατάλληλων για κατηγορία τάσης του εξοπλισμού. Οι διαφορετικές αρμοδιότητες θα έχουν τους συγκεκριμένους κανόνες σχετικά με να στηρίξουν (επιχωμάτωση) των εγκαταστάσεων ηλιακής ενέργειας για την προστασία ηλεκτροπληξίας και την προστασία αστραπής.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο ρόλος του ηλιακού καλωδίου;  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο ρόλος του ηλιακού καλωδίου;  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο ρόλος του ηλιακού καλωδίου;  2

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο ρόλος του ηλιακού καλωδίου;  3

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας