Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Jerry Sun

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613405295160

WhatsApp : +8613405295160

Free call

Ποια είναι η εσωτερική δομή της κεραμικής κεραίας;

April 15, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι η εσωτερική δομή της κεραμικής κεραίας;

Ποια είναι η εσωτερική δομή της κεραμικής κεραίας;

 

Η κεραμική κεραία, ως κεραία για τη λήψη των δορυφορικών σημάτων, καθορίζεται στον πίνακα κυκλωμάτων των ηλεκτρονικών συσκευών. Επειδή η απόσταση ανάγνωσής της είναι σχετικά σύντομη, καλείται επίσης περιορισμένου φάσματος κεραία. Μετασχηματίζει την ηλεκτρομαγνητική ενέργεια κυμάτων του δορυφόρου που λαμβάνει τα ραδιο σήματα στο ρεύμα που μπορεί να απορροφηθεί από τις ηλεκτρονικές συσκευές του δέκτη. Τι η εσωτερική δομή της αποτελείται από; Ακούστε την τεχνολογία του κατασκευαστή RY τι έκανε το χειρούργο λέει

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποια είναι η εσωτερική δομή της κεραμικής κεραίας;  0

1. Τμήματα εισαγωγής

Το τμήμα ακτινοβολίας συνδέεται με τη σύνδεση μεταξύ της πρώτης πλευράς και του δεύτερου τέλους, και η εξωτερική άκρη του τμήματος ακτινοβολίας επίσης ηλεκτρικά συνδέεται και επεκτείνεται στη δεύτερη πλευρά της κεραμικής κεραίας.

 

2. Μεταφορέας

Η κεραμική κεραία συνδέει μια πρώτη πλευρά και μια δεύτερη πλευρά, και ένα δεύτερο τέλος και ένα δεύτερο τέλος με τις πρώτες και δεύτερες πλευρές Επιπλέον, στο μεταφορέα παρέχεται μια διαπερνώντας διάτρηση, έτσι το πρώτο σχέδιο μετάλλων τακτοποιείται στην άκρη τρυπών της πρώτης πλευράς.

 

3. Τμήματα ακτινοβολίας

Η κεραμική κεραία είναι συνδεμένη με την πρώτη πλευρά του μεταφορέα, και η κεραμική κεραία έχει ένα εξωτερικό μέρος ακρών.

 

4. Επίγεια συνέλευση

Το τμήμα ακτινοβολίας συνδέεται με τη σύνδεση μεταξύ της πρώτης πλευράς και του δεύτερου τέλους, και η εξωτερική άκρη του συστατικού συνδέεται ηλεκτρικά και επεκτείνεται στη δεύτερη πλευρά της κεραμικής κεραίας.

 

5. Σταθερή βελόνα

Η σταθερή καρφίτσα περνά μέσω της κατευθείαν τρύπας του πίνακα κυκλωμάτων και καθορίζεται με τον πίνακα κυκλωμάτων μετά από τη διάτρηση μέσω του μεταφορέα.

 

Η εσωτερική δομή της κεραμικής κεραίας αποτελείται από τον πίνακα κυκλωμάτων, μεταφορέας, τμήμα ακτινοβολίας, που στηρίζει το συστατικό, το εισαγμένο συστατικό και τη σταθερή καρφίτσα, η οποία έχει τα χαρακτηριστικά της σταθερής απόδοσης και της καλής αντιπαρεμβατικής εκτέλεσης.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας